Team schooljaar 2017-2018

Joop van de Akker

“Ik ben ruim 12 jaar geleden begonnen op Mettegeupel.
Vier dagen per week werk ik hier. Als conciërge die ik heel uiteenlopende dingen. Repareren van spullen, kopieën maken, schoon houden van de speelplaats, vuil en afval ophalen en in de container doen. Noem maar op.”

Plezier in werk
“Het geeft me hier veel plezier om hier te werken en om te gaan met de kinderen. Daar heb ik goed mijn weg in leren vinden. Als ze nou teveel lawaai maken of hard rennen door de hal of zoiets dan zeg ik er wat van.”

Taak uit duizenden
“Ook ondersteun ik leerkrachten, met het klaarzetten of opruimen van dingen. Meehelpen, dat doe ik ook graag voor de ouderraad. Zoals versieringen ophangen als er een feest is of spullen opruimen. En uiteraard zet ik graag een kop koffie of thee als er ouders komen. Het is fijn om er iets tegenover te kunnen stellen als ouders zich inzetten voor onze school.”

“Eigenlijk heb ik een taak uit duizenden: zo afwisselend en met zo veel mensen. Da’s gewoon mooi!”