Team schooljaar 2017-2018

Martine Schreiber

“Ik ben de administratief medewerker op OBS Mettegeupel.
Mijn naam is Martine Schreiber, getrouwd en moeder van Justin en Wessel. Ik woon in Zeeland. Ik werk inmiddels zo’n tien jaar voor Stichting OOG en werk sinds augustus 2015 op OBS Mettegeupel.”

“Op maandag- en donderdagochtend ben ik in de personeelskamer te vinden. Grote kans dat u mij op deze ochtenden aan de telefoon krijgt. Ik zorg o.a. voor het inschrijven van leerlingen, houd de kas bij, zorg dat de facturen op de juiste plek terechtkomen. Ook het maken van het infobulletin behoort tot mijn werkzaamheden.”

Meerdere schoolteams
“Vanuit Zeeland rij ik naar vier verschillende basisscholen. Ik heb een hele leuke baan, midden tussen de kinderen! Dat houdt je jong ;-) Het leuke van mijn baan is dat ik voor verschillende directeuren werk en deel uitmaak van meerdere schoolteams. Ook zie ik door de vier verschillende werkplekken meerdere scholen in bedrijf. En ook al heeft elke school zijn eigen cultuur en sfeer, kinderen zijn overal hetzelfde! Open, gezond nieuwsgierig en leergierig. Ik kom elke maandag- en donderdagochtend met veel plezier naar Mettegeupel.”

e-mailadres: m.schreiber@stichtingoog.nl