Koningsspelen 2017

Ook de kinderen van obs Mettegeupel hadden vandaag Koningsspelen op het programma staan. Na een ontbijt in de klas waren alle ouders uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de aftrap van onze Koningsspelen.
De kinderen van de kinderraad hebben plaatsgenomen op het podium om hun beste dansmoves te laten zien. Iedereen deed heel enthousiast mee.
Daarna werden alle kinderen van obs Mettegeupel opgesplitst in kleine groepjes om in de wijk op zoek te gaan naar de vossen.
Bij elke vos was er een opdracht en bij een enkele vos werden we getrakteerd op iets lekkers. Het werd een heel geslaagde ochtend.
Ook willen wij de OR en alle ouders bedanken voor de voorbereiding en uitvoering van deze dag. Mede dankzij hen is het een zeer geslaagde dag geworden!