Welkom op de groepspagina

Wij zijn een gezellige groep van 25 kinderen. Onze juffen zijn juf Wendy, juf Loes en juf Irma. Op maandag is juf Wendy in de klas en juf Loes is er op dinsdag t/m vrijdag. Wij werken met Snappet. Iedereen heeft een eigen tablet, waarop wij de verwerking maken van taal, spelling en rekenen. Super fijn is dat we zelf zien op de tablet op welke doelen we niet voldoende scoren. Daar kun je dan extra voor gaan oefenen.

>> Lees meer over groep 6

Boekbespreking

Alle kinderen hebben een boek gekozen voor hun boekbespreking. De meeste kinderen zijn al begonnen met lezen,  sommigen nog niet. Dat is helemaal niet erg, maar zorg dat je nu wel een begin maakt. Inmiddels hebben ook alle kinderen een format mee naar huis gekregen waarop precies staat wat ze moeten doen. Het is belangrijk dat de kinderen dit format met hun ouders even bespreken en als er dan vragen zijn kunnen ze altijd bij de juf terecht. De meeste kinderen hebben ook al een datum voor hun boekbespreking. Let er op, dat je het boekverslag ook moet inleveren op de dag van jouw boekbespreking. Als het printen thuis niet lukt, mag je het ook op school eventueel laten printen, maar geef dit wel op tijd aan (niet op de dag zelf). In de kalender kun je vinden wie wanneer zijn/haar boekbespreking doet. En geen paniek! Gewoon je best doen, want het is bedoeld om te laten zien wat jij van een boek vindt zodat andere kinderen het misschien ook wel willen gaan lezen.

Samenvattingen

• .